miércoles, 3 de diciembre de 2008

REACCIO DELS POLITICS

De moment alguns regidors i representants polítics de diferents pobles de la comarca han comunicat el seu suport i animar les iniciatives que suposin denunciar de l'estat de les infraestructures ferroviàries. Han donat suport Quim Fornés (ICV) de La Garriga, Meritxell Budó (CIU) La Garriga i Teresa Buigues (ERC) de Les Franqueses, tots ells han fet arribar un email de suport a aquesta iniciativa. Vull agrair l'implicació d'aquests representants polítics dels pobles del Vallés Oriental.

També, el passat 1/12/08, vaig rebre la trucada del alcalde de Granollers, Josep Mayoral (PSC), animant a tothom a seguir qualsevol reivindicació per part dels usuaris. En aquesta conversa l'alcalde em comenta que els alcaldes afectats de la comarca del Vallés Oriental estan fent pressió al Ministeri corresponent per accelerar el procés de desdoblament i millora dels servies de la línia C3. El projecte de desdoblament està pendent només del Ministeri, on després de les posbibles rectificacions, es procediria a la licitació de l'obra. La previsió d'inverssió per el desdoblament de la línia C3 es tindria que materialitzar en els propers 4 anys.

Agraeixo l'atenció rebuda per l'alcalde i l'explicació de las gestions que s'estan fent.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bona iniciativa!

Des de http://www.rodalies.cat us donem la benvinguda, ens alegrem d'aquesta nova iniciativa i desitgem que aquest blog sigui visitat pel màxim nombre de persones possibles, i a poder ser, que us visitin polítics i gent que té el poder de canviar les coses. Perquè en som molts, els usuaris de rodalies descontents amb el servei nefast de les empreses públiques RENFE i Adif.

Ramon Pamies Arnau--- dijo...

Als (i)responsables de RENFE els hi importa un rave que els usuaris rebin un servei correcte, ells cobran a final de mes i llestos. Els mèrits que han de fer per promocionar-se encara més depenen del amiguisme i del partit polític on tenen el carnet. Com que el poble es mesell això no te solució.