jueves, 18 de diciembre de 2008

REPOSTA DE RENFE

Adjunto una resposta de RENFE que una usuaria de la línia C3 ha rebut com a explicació a totes a la possibilitat de modificar la capacitat d'alguns trajectes programants de Rodalies, que ara per ara són de pocs vagons i provoquen saturació en els trens de la gent.

Resposta de RENFE

Bon dia, Disculpi les molèsties, però és cert que el correu electrònic que li hem retornat no s'ajusta a la seva demanda. En qualsevol cas, permeti'm comentar-li que la confecció dels horaris de trens amb les parades corresponents es porta a terme per personal tècnic, que després de realitzar diferents estudis i tenint en compte factors com l'afluència de viatgers en les estacions a diferents hores del dia, el tràfic en la línia, el material disponible, etc., programen aquells que poden proporcionar el millor servei al major nombre possible de clients. De totes maneres, la Direcció de Rodalies de Barcelona desenvolupa de forma contínua estudis i anàlisis de la demanda, amb l'objectiu d'adaptar la nostra oferta habitual de trens de rodalia a les necessitats de mobilitat que es detecten dintre de la nostra àrea d'influència. Sempre atenent a criteris que ens permetin garantir uns paràmetres exigents de qualitat, seguretat i comoditat per als viatgers. Així, anualment, es realitza un estudi d'aforament de la demanda corresponent a un dia laborable tipus. Aquest estudi acaba de finalitzar la seva part de recollida de dades i estem a l'espera de l'anàlisi dels resultats. En la línia que vostè utilitza habitualment, la C3, la incorporació de nou material ens està permetent duplicar progressivament les composicions dels trens en hora punta, el que solucionarà els dèficits de capacitat que puguin existir en aquests moments. Per acabar, li informem que els trens Civies s'incorporaran progressivament a totes les línies de Rodalies, també a la C3. Preguem de nou disculpi les molèsties i, restem a l'espera dels resultats per poder reconsiderar la seva petició. Atentament,Dept. Comercial

1 comentario:

Anónimo dijo...

I amb aquest nou software d'escriure respostes automàtiques a nenetes emprenyades, podem seguir escalfant la poltrona un dia més :-)