martes, 25 de noviembre de 2008

UTÒPIC??

Potser és molt utòpic pensar que amb una iniciativa com aquesta, RENFE corregeixi totes les deficiències històriques que afecten a totes les línies de Catalunya. Però crec que la gent tampoc hem fet els esforços que calen per girar la roda de la resignació i transformar aquesta indignació en alguna iniciativa constructiva i positiva. Al final, els que patim les misèries som els usuaris, i crec que nosaltres, per responsabilitat, també ens hem de posicionar i deixar clar la nostre opinió sobre aquesta situació. Tanmateix, els usuaris no tenim la capacitat per sancionar directament aquestes negligències, però si que podem exigir que les Administracions, partits polítics, mitjans de comunicació, etc. fagin la seva feina. Per tant, crec que no ha de ser utòpic creure que en una societat democràtica cadascú ha de fer la seva tasca, on els ciutadans exigim i denunciem els problemes i els polítics els arreglen. Si nosaltres com a ciutadans fem la nostre feina, podran els polítics no fer la seva?. Comencem nosaltres donant exemple…..

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic seguit la teva "aventura" i fins ara li veig dos aspectes positius: 1) La teva constància en publicar informació i
2) La activitat mediàtica també constant, encara que de moment sigui a medis locals a la seva majoria.

Potser amb aquesta constància i insistència aconseguiràs arribar fins a un punt de màxima penetració mediàtica, potser als matins de TV3 on els hi agrada que surtin casos així... i llavors la teva iniciativa serà un éxit... mediàtic.

Però el problema de fons radica en la incompetència incrustada en la gent que oKupa el poder públic i que només es pot solventar mitjançant un recanvi a les eleccions.

Anónimo dijo...

La veritat que et dono tota la raó...hi ha molta gent que només promet cada 4 anys, i després ja no volen saber res de la gent. En fi, t'agraeixo el teu comentari de debó.